Accommodatie

Onze prachtige Accommodatie in Vledder.

Accommodatie

Stal Jede in Vledder

Aan de rand van het stroomgebied van de Wapseveense Aa ligt een fokpaarden centrum, dat alle gewenste functionaliteiten combineert met architectuur van Cor Kalfsbeek en in harmonie is met zijn omgeving. Harmonieus, eigentijds en functioneel zijn de trefwoorden voor deze accommodatie met 23 hectare land. Mens en paard kunnen hier optimaal gedijen en trainen.

Accommodatie

Uniek

Doordat er vanaf het begin intensief met de logistiek is beziggehouden, is een zeer efficiënte bedrijfsvoering mogelijk. Rondom een centraal punt, de wasplaatsen en de zadelkamer, bevinden zich alle ruim opgezette faciliteiten. Hier kan met en voor de paarden gewerkt kan worden. In de kop van het gebouw zijn ruimtes voor niet-direct paard gebonden activiteiten gehuisvest. Websiteboost B.V. maakt hier momenteel gebruik van. Alles is ontworpen in een vrije ruimte van 30.000 m2 en volgens kenners is dit paardencentrum mede daardoor zo uniek.

Accommodatie

Een sublieme entourage

Op het terrein bevinden zich behalve het hoofdgebouw, een bedrijfswoning in dezelfde stijl, een kapschuur voor de werktuigen en de opslag van stro, een buitenbaan, een overdekte trainingsmolen, een open en een overdekte longeer cirkel en 23 graspaddocks. Het terrein is omringd door boswallen en aangelegde zandpaden (2,5 km) waarop met de paarden gereden kan worden.

Door de juiste materiaalkeuze van de gebouwen en een verantwoorde landschappelijke inpassing is Stal Jede een bedrijf met veel uitstraling dat volledig in harmonie is met zijn omgeving. De ligging in het open landschap van het beekdal van de Wapserveense Aa en het kleinschalige bosrijke zandlandschap rondom Vledder maken het geheel tot ene sublieme entourage voor de paardenliefhebber.

Over ons